Jelenlegi hely

Címlap

Szofia Nyugdíjas Egyesület és klub

Szofia Nyugdíjas Egyesület
 
Szeretettel hozzuk tudomására minden kedves érdeklődőnek, hogy 2013. november 18.-án Kecskeméten egy új nyugdíjas egyesület alakult, Szofia Nyugdíjas Egyesület néven.
A megalakulás igényére irányuló nyári előzetes felmérés során kiderült, hogy a körülöttünk, közelünkben élő nyugdíjas társak támogatják az egyesületté alakulás tervét.
Az egyesület azzal a céllal jött létre, hogy testi-lelki jólétében támogassa a hozzánk csatlakozó nyugdíjasokat, és azokat is, akik nyugdíj korhatárukhoz közeledvén, szeretnének felkészülni nyugdíjas éveik tartalmas és egészséges szemléletű eltöltésére.
Terveink között változatos elképzelések szerepelnek, ezek közül néhány: kirándulások, előadások, közös ünneplések, és egyéb kulturális események megszervezése. Ezen felül szoros kapcsolatot szeretnénk kialakítani a városban már működő nyugdíjas szervezetekkel, annak érdekében, hogy programjainkat esetenként akár közösen is megszervezhessük.
Az egyesület minden hónap második csütörtökén találkozik tagjaival, a Kecskemét, Fehér utca 1. sz. alatti Görögkatolikus Parókia közösségi termében.
Itt szeretnénk köszönetet mondani Feczák László Atyának, a Kecskeméti Görögkatolikus Szervezőlelkészség parókusának, aki felkarolva elképzeléseinket, segítette az egyesület létrejöttét, továbbá, helyet biztosít az egyesület működéséhez.
Egyesületünk pártoktól és felekezeti hovatartozástól függetlenül jött létre. Szeretettel látunk egyesületünkben minden érdeklődőt, aki jól érezné magát egy nyitott, elfogadó, és befogadó közösségben.
Érdeklődésükre szívesen áll rendelkezésükre az egyesület elnöke, Dr. Polgár Lászlóné, a 76/480-612. telefonszámon, naponta 17-19 óra között.
Minden kedves nyugdíjas társamnak áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok szeretettel.
 
Dr. Polgár Lászlóné